Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Falcon Light Wind 2019

Fanatic Falcon Light Wind 2019

€1.999,00
Bestel vandaag de Fanatic Falcon Light Wind 2019 in onze webshop. Of kom naar één van onze winkels en laat je adviseren over dit product van Fanatic.
2 - 3 werkdagen
Maattabel
Onze service.
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
  M.u.v surfboards en gieken.
 • Snelle bezorging: 1 - 2 werkdagen.
  Of gratis afhalen in één van onze winkels.
 • Retourneren binnen 30 dagen.
  Gratis in onze winkels.
 • 4 Echte winkels!
  Zevenhuizen - Alblasserdam - Brouwersdam - Oostvoorne
Beschrijving

De Falcon Lightwind is ontworpen om in de lichtste wind te planeren en maakt windsurfen bijna elke dag van het jaar mogelijk. Dit kan je nieuwe meest gebruikte board worden! Deze lightwind versie heeft de efficiëntie van onze slalom boards, waardoor het zo vroeg en gemakkelijk mogelijk kan planeren, maar voegt ook een extra dosis gebruiksvriendelijkheid toe aan het ontwerp van de Falcon TE serie. Aangeboden in slechts één maat en onze betaalbare Biax Fibre constructie, is de Falcon Lightwind ontworpen om het enige board te zijn dat je nodig hebt voor de dagen dat je dacht dat het te licht was voor windsurfen.

Foil Ready!!
Het board wordt compleet geleverd met een Choco 50cm race vin, terwijl de Deep Tuttle Box is goedgekeurd voor gebruik om te foilen. Dit opent je mogelijkheden en zorgt ervoor dat je het meest mogelijke gebruik van een enkel board kunt maken. Terwijl efficiëntie en vroeg planeren de focus zijn, laten we niet vergeten dat dit board is geëvolueerd uit ons PWA race programma, wat betekent dat het snel is. Snel, zelfs bij marginale wind. Stop met wachten op de wind en ga windsurfen met de Falcon Lightwind!

Merk / Type Fanatic Falcon Light Wind 2019
Type windsurfer Freeracer
Volume 159L
Lengte 230cm
Breedte 90 cm
Gewicht volgens fabrikant
Aantal voetbanden 4
Inclusief vin(nen) FOIL Tuttle Box / ChocoFins Black Pearl 50cm TT
Aanbevolen zeiltype Freerace zeil
Aanbevolen zeilmaat >11m2