SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

Fanatic SUP Blitz Carbon

Fanatic SUP Blitz Carbon
Productomschrijving

Fanatic SUP Blitz Carbon

Door de combinatie van designelementen van de Falcon en Strike is de nieuwe Blitz Fanatic's allround racemachine die gewoonweg snel is - ongeacht de omstandigheden.  Voor 2022 is de vorm van de Blitz volledig opnieuw ontworpen - een team effort tussen onze shaper Kai Nicolas Steimer en onze top racers Arthur Arutkin en Christian Andersen.

Onaangedaan door agressieve chop, padding in enorme branding, of sprinten voor de finish op vlak water; de Blitz straalt vertrouwen uit en blinkt uit als het er hard aan toe gaat. De nieuwe semi-recess op het dek zorgt voor een betere overdracht van kracht in combinatie met meer grip, balans en positioneel bewustzijn. De nieuwe railvorm resulteert in verbeterde stabiliteit en een veilige stance in alle omstandigheden. 

De lichte V bovenop de neus leidt het water beter naar rechts en links en vermijdt zo onnodige waterinstroom in de uitsparing.   Een nieuwe scherpere neus aan de onderkant zorgt voor een betere glide op vlak water en gemakkelijk peddelen tegen chop en de afgeronde rails aan de onderkant voor en na het stavlak geeft het board een grote wendbaarheid en gemakkelijk draaien. 

De 14-voet Blitz wordt aangeboden in twee breedtes, 23,5" en 25,5", waarbij de smallere maat bedoeld is voor lichtere riders en mensen die naar de top willen. De 25.5" Blitz heeft zijn eigen outline met extra stabiliteit door een langere parallelle outline dan de 23.5, die werkt voor beginners, zwaardere rijders tot open oceaan peddelaars.

Productspecificaties

Artikelnummer
13220-1120
SKU
9010583043623
EAN
9010583043623

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Onlangs bekeken