SNEL VERZONDEN
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
SNEL VERZONDEN
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

Duotone Windsurfing Mastverlenger SDM Power.XT 2.0

Duotone Windsurfing Mastverlenger SDM Power.XT 2.0
Productomschrijving

Duotone Windsurfing Mastverlenger SDM Power.XT 2.0

Een inspirerende (r)evolutie - de POWER.XT 2.0 kan veel meer en doet het beter dan het vorige model. En als POWER.XT 2.0 AERO RDM 34 is het ook nog eens de meest lichtgewicht ratel-verlenger aller tijden!

Buiten het basisidee heeft de POWER.XT 2.0 bijna niets meer gemeen met het vorige model. Van het uiterst solide ratelmechanisme plus hendel tot het vereenvoudigde ontgrendelmechanisme, de zeer sterke Lyros® Dyneema lijnen en de optie om de demperfunctie achteraf in te bouwen - alles is radicaal geüpgraded. De nieuwste versie wordt geleverd met een volledig nieuwe verstelring, die een unieke eigenschap biedt: gebaseerd op de beproefde SDM verstelring, zorgt de RDM versie er nu voor het eerst voor dat de aluminium buis niet meer in contact komt met de mast, wat elke vorm van contactcorrosie vermijdt. Geen enkele andere RDM verlenging kan dat bieden! Om dezelfde duurzaamheid te garanderen ondanks de gereduceerde diameter, wordt een dubbelwandige constructie van 7075 aluminium buitenbuis en geovaliseerde T8 binnenbuis gebruikt (patent in aanvraag).

Al vele jaren is de POWER.XT de maatstaf als het gaat om verlengers met trim-mogelijkheden. Wie hem gebruikt, zal nooit meer zonder willen. Dankzij de geïntegreerde hefboom overwint hij zelfs de sterkste neerhalende krachten, waardoor het zeil perfect kan worden bijgetrimd of bijgesteld, zelfs op het water. Zelfs kinderen kunnen de extreme voorlijkspanning van moderne slalomzeilen aan, elk profiel kan in een paar seconden tot op de millimeter nauwkeurig worden aangepast. De 15 cm lange hendel en de verhouding van 1:60 maken trimmen zonder merkbare inspanning mogelijk. Een musthave voor elke serieuze windsurfer.

Specificaties:

ModelAERO RDM 36RDM 36SDM 28SDM 42
Extension2-362-362-282-42
Weight 530710670770
Shox ReadyNONOYESYES

Productspecificaties

Artikelnummer
010493220123
EAN
857419900105

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Onlangs bekeken