SNEL VERZONDEN
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
SNEL VERZONDEN
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

Duotone Kiteboarding Kite Rebel SLS C08 vanilla 2023

Duotone Kiteboarding Kite Rebel SLS C08 vanilla 2023
Productomschrijving

Duotone Rebel SLS C08 vanilla 2023

Hét high-end jump- en freeride monster voor 2023! Deze “fly like a pro” kite heeft nu nog meer feeling en de kleine puntjes op de “i” gekregen!

Mega goede spronghoogte met een mega goede hangtime en upwind varen als een pro. Het mooie is, het kost je met deze kite geen enkele moeite!! De Rebel is er in 2023 alleen in de SLS uitvoering. Naar onze mening is dit een goede keuze geweest van Duotone omdat deze kite met 5 struts en een hoge aspect-ratio hierdoor veel vlotter aanvoelt en sneller draait. De brede shape zorgt er ook voor dat je extreem snel hoogte kan lopen en je niet eens heel precies hoeft te sturen of goed af hoeft te zetten om te springen, hij doet het áltijd!

Klopt je timing echter wel 100% dan kan je maar beter zorgen dat je je Woo of Surfr app gereed hebt want je gaat gigantisch hoog.

Ben je wel gevorderd maar iets minder ambitieus qua springen en op zoek naar een heerlijke freeride kite? Dan kan je deze nieuwe Rebel ook erg goed waarderen. Hij voelt erg solide aan, bouwt geleidelijk druk op en geeft je veel vertrouwen. Onze ervaring is dat hij veel power per m2 genereerd. Perfect dus als je een kilootje meer in de schaal hebt liggen.

In 2023 zijn er geen grote veranderingen gedaan maar er zijn wel enkele verschillen. O.a. hebben de kites nu een nóg constantere draaisnelheid dankzij flex-struts. Ook zijn stuurbewegingen nu nog beter te doseren.

Wat ons betreft is deze kite de allerbeste keuze als je graag gemakkelijk hoog en ver wilt springen en een kite zoekt die solide aanvoelt en niet afstraft.

Wat zijn de kern-eigenschappen naar onze ervaring?

  • Springen als een pro met veel hangtime en hoogte
  • Groot windbereik en veel power per m2
  • Onwijs goed upwind varen
  • Solide en comfortabel vlieggedrag
  • Veel afstelmogelijkheden op de wingtips

Check ook onze Rebel SLS Review

 

Productspecificaties

Artikelnummer
010507410136
SKU
9010583142494
EAN
837615000030

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Onlangs bekeken