SNEL VERZONDEN
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
SNEL VERZONDEN
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

Duotone Kiteboarding Kite Rebel SLS Coral Red C08 2022

Duotone Kiteboarding Kite Rebel SLS Coral Red C08 2022
Productomschrijving

Duotone Rebel Sls Coral Red 2022

De lichtste en snelste Rebel ooit!

Na de SLS versie van de Neo, Evo en Dice kon de Duotone Rebel SLS 2022 kite natuurlijk niet achterblijven. Als je dacht dat de Rebel een super langzame freeride kite was dan heb je duidelijk nog niet de nieuwe Rebel SLS gevoeld. De extra performance en het vaarplezier wat de SLS constructie toevoegt aan de Rebel is ongekend. De Duotone Rebel SLS 2022 zal de huidige Rebel fans verassen en daarnaast een grote nieuwe groep van performance big air en zelfs kiteloop fanatiekelingen aanspreken!

De Rebel SLS 2022 is een dik opgevoerde standaard Duotone Rebel. Vergeet wat je wist van de Rebel en laat je verassen door de nieuwe Duotone Rebel SLS 2022 kite. De SLS constructie van de Duotone Rebel bestaat uit een Penta TX leading edge en twee Flex Struts. Door deze SLS constructie is de Rebel SLS 15% lighter dan een standaard Rebel. Daarnaast is het Penta TX 50% stijver dan standaard Dacron waardoor de Rebel SLS opvallend sneller stuurt. Het snelle stuur gedrag is ook te danken aan de Flex Struts. De Flex Struts zorgen er voor dat de stijve en lichte Rebel SLS alsnog genoeg kan vervormen om te zorgen voor het snellere stuurgedrag wat de Rebel SLS jou te bieden heeft. Uiteraard is het doek van de Rebel SLS 2022 nog steeds gemaakt van het aan Duotone exclusieve Trinity TX doek.

Het lichte gewicht en de stijvere constructie van de Rebel SLS doen bijzonder veel aan de performance van de Rebel. In minder wind zal je merken dat de grote maten Rebel SLS veel speelser aanvoelen en een betere low-end hebben. Een 12 springt hierdoor erg gemakkelijk en geeft je een enorme hangtime. Als de wind toeneemt komen de kleine maten Duotone Rebel SLS tot leven. Sneller sturen, betekent een hardere take-off, nog meer boost en hangtime dan de Rebel ooit gehad heeft. Kiteloopen met een Rebel? Voorheen kon dat wel eens tricky zijn, maar met de Rebel SLS is dat geen probleem. Het stijve frame zorgt voor een snelle loop, in combinatie met het lichte gewicht klimt de Rebel SLS verassend snel weer naar boven om je op te vangen.

Ten opzichte van de vorige versie van de Rebel heeft de Rebel SLS een tikkie meer bardruk gekregen. Dit is erg prettig, want zo krijg je een goede feedback van de Rebel SLS en weet je altijd goed waar de kite staat. Mocht je de bardruk en het stuurgedrag van de Duotone Rebel SLS 2022 kite willen aanpassen dan is dit geen probleem. Op de tips zijn meerdere tuning-opties te vinden om de Rebel SLS precies naar jouw voorkeuren af te stellen.

Kortom, was je al fan van de Duotone Rebel? Dan zal de Rebel SLS 2022 je werkelijk versteld doen staan. Was de Rebel misschien nog niet jouw kite? Dan is deze opgevoerde SLS versie zeker het overwegen waard!

Specificaties

 • High Performance | Big Air
 • Vijf struts
 • Lichte en stijve SLS constructie
 • 15% lichter Penta TX
 • 50% stijver Penta TX
 • Flex Struts
 • Trinty TX doek
 • Enorme boost
 • Dikke hangtime
 • Sneller dan ooit!
 • Gemiddelde bardruk

[powr-popup id="e38abd61_1637675352"] [powr-form-builder id="5f4507bf_1637327409"]

Productspecificaties

Artikelnummer
010484140138
SKU
9010583064765
EAN
837616000032

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review