SNEL VERZONDEN
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
SNEL VERZONDEN
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

Duotone Kiteboarding Kite Evo Blauw C05 2022

Duotone Kiteboarding Kite Evo Blauw C05 2022
Productomschrijving

Duotone Kiteboarding Evo Blauw C05 2022

Ben je beginner? En zoek je een kite voor de lange termijn om de sport verder mee op te pakken? Of ben je gevorderd en maak je graag op korte termijn veel progressie en doe je dat het liefste zonder harde crashes én op een veilige manier? Dan is de Evo geweldig om in je quiver te hebben. Deze kite kan bijna alles!

Dankzij de Delta-shape voelt de kite erg solide aan en heb je een veilig gevoel op het water. Hij komt gemakkelijk uit het water (áls hij er al in valt) en het windbereik is enorm.

Meestal wil je als kitesurfer met 1 of 2 kites zoveel mogelijk vaaruren maken en het grote windbereik helpt daar aanzienlijk bij.

Als gevorderde kiter kan je de upwind performance vast waarderen. Ben je eenmaal upwind en is het tijd voor een lekkere sprong? Dan begint het feestje pas echt! Deze kite blijkt na onze test sessies in bijna alles goed te zijn. Er is goed mee te freestylen (al is hij daar niet specifiek voor ontwikkeld). Ook heeft hij erg veel hangtime en voldoende spronghoogte om achteraf trots te kunnen terugkijken als iemand foto’s heeft staan maken.

Op een waveboard voelt de kite goed aan al kan je naar onze mening dan misschien beter kijken naar bijvoorbeeld de Duotone Neo die net iets meer drift biedt.

De Evo is er net zoals de Dice in 2 versies. De standaardversie met dacron en een lichtere SLS versie. Naar onze mening ben je als beginner of semi-gevorderde het beste af met de standaardversie gezien de prijs.  Als vergevorderde kun je zeker de SLS overwegen. Deze is iets sneller, directer en preciezer en dit voel je ook zeker terug!

Wat ons betreft is dit een echte high-quality allrounder die geschikt is voor zowel de beginner als de gevorderde kiter en een kite die je alle vertrouwen en comfort geeft.

Wat zijn de kern-eigenschappen naar onze ervaring?

  • Uitermate stabiel en veilig gevoel
  • 100% allround gecombineerd met een groot windbereik
  • Onwijs goed upwind varen
  • Gemakkelijk springen met een brede “sweet-spot”
  • Goede spronghoogte met een forse hangtime

Productspecificaties

Artikelnummer
010484250125
SKU
9010583067933
EAN
837613000063

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Onlangs bekeken