SNEL VERZONDEN
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
SNEL VERZONDEN
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

Duotone Kiteboarding Kite Dice SLS C01 Coral Red 2023

Duotone Kiteboarding Kite Dice SLS C01 Coral Red 2023
Productomschrijving

Duotone Kiteboarding Dice SLS C01 Coral Red 2023

Hét performance freestyle kanon van 2023! De nieuwe Dice SLS heeft dit jaar een upgrade gekregen t.o.v. de voorgaande jaren.  

Deze kite daagt je uit en brengt je freestyle skills naar een nieuw level! Hij is nog steeds goed allround met een perfecte mix van hangtime en boost. Zoek je een perfecte allround freestyle kite voor zowel in- en uitgehaakte tricks die ook nog eens in de golven goed meekomt? Dan heb je aan de nieuwe 2023 Duotone Dice een 100% match! De kite voelt werkelijk ontzettend direct aan en biedt alle mogelijkheden om snel progressie te maken op vrijwel elke discipline.

In 2023 zijn er enkele verbeteringen doorgevoerd. O.a. de kleine maten 7 & 8 zijn softer geworden voor een nóg constantere draaisnelheid. Hierdoor is ook de druk op de stuurlijnen meer lineair geworden wat de feeling ten goede komt.

Wanneer je je kiteloops of handlepasses naar een hoger niveau wilt tillen is dit een kite die je uitdaagt maar ook nog steeds vertrouwen geeft. Je hoeft niet naar de kite te kijken om te weten waar hij staat, dat voel je namelijk perfect aan. Zo kan je je goed focussen op een nieuwe trick. Pak je een dagje rust en verruil je de twintip voor een waveboard? Geen enkel probleem! De Dice SLS drift dit jaar nog beter mee en gedraagt zich heerlijk in de golven. De kite per ongeluk inhalen of de spanning van de lijnen voelen gaan is nu toch echt verleden tijd.

De Dice bestaat in 2 uitvoeringen. De original uitvoering in dacron en de SLS versie die extra licht en stijf is. Naar onze mening doet de SLS het in de golven en tijdens kiteloopen echt duidelijk beter dan de standaardversie vanwege de gewichtsbesparing, extra stijfheid en drift.

Wat ons betreft is dit een van de beste allround performance freestyle kites op de markt.

Wat zijn de kern-eigenschappen naar onze ervaring?

  • Directe en precieze feeling dankzij SLS constructie.
  • Geweldige pop met goede “slack” en bergen “feeling”.
  • 100% match voor de dikste kiteloops, hij klimt snel weer naar 12u.
  • Meer dan voldoende drift voor op een waveboard.

Productspecificaties

Artikelnummer
010504330125
SKU
9010583137162
EAN
837616000044

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Onlangs bekeken