SNEL VERZONDEN
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
SNEL VERZONDEN
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

Duotone DTX Wing Slick SLS C04 Red-Blue 2022

Duotone DTX Wing Slick SLS C04 Red-Blue 2022
Productomschrijving

Duotone DTX Wing Slick SLS C04 Red-Blue 2022

De nieuwe generatie Slick wings combineren de Strong / Light / Superior (SLS) technologie met een veelvoud aan ontwerp- en prestatie-upgrades. Het meest populaire model in de reeks is nu lichter met meer lift en stabiliteit wat resulteert in een vleugel die gemakkelijker te gebruiken is met een soepelheid die ervoor zorgt dat je urenlang op het water wilt blijven! PentaTX materiaal over de leading edge en strut levert precieze, responsieve feedback naar je vingertoppen. PentaTX is een game-changer geweest binnen Duotone's Kiteboarding afdeling. Het is niet alleen lichter maar ook stijver wat resulteert in een scherpere, meer directe feedback.

De gesegmenteerde leading edge heeft ontwerper Ken Winner in staat gesteld om de stijfheid en stijfheid over de mid-section te verhogen door het gebruik van sterker materiaal, wat resulteert in een directe krachtoverbrenging en een zeer responsieve vleugel. De Slick SLS is voorzien van de mini boom, waardoor je oneindig veel mogelijkheden hebt om je handen te plaatsen. De intuïtieve mini boom zorgt ervoor dat je handen altijd op de juiste plaats zijn voor elke move die je gaat maken, of je nu je eerste tacks probeert of de wildste air rotations. Voor 2022, is de Slick SLS volledig herontworpen met een nieuwe outline.

Dit zorgt voor verbeteringen in de luffing stabiliteit tijdens het surfen op golven en tijdens downwinders en voegt kracht en hang time toe voor sprongen. De Slick SLS is geweldig voor roterende bewegingen en is ontworpen om genoeg speling te geven om het slepen van de wingtips te verminderen. Een nieuwe layout van de ramen vermindert het gewicht met behoud van zicht op eventuele blinde vlekken. De tips en strut twist zijn getuned om de lift en stabiliteit te maximaliseren met een strakke canopy spanning en een strak profiel waardoor het gemakkelijk en stabiel is om met een hand te rijden, zelfs in vlagerige omstandigheden. De mini boom is beschikbaar in aluminium of carbon en is compatibel met de eerste generatie Slick vleugels. Of je nu net begint en de basis leert of voor pro-level moves gaat, de Slick is een intuïtieve vleugel boordevol prestaties die je een snelle progressie garandeert!

Productspecificaties

Artikelnummer
010500050135
SKU
9010583120515
EAN
891946000003

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Onlangs bekeken