SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

Duotone Kiteboarding Click Bar Quad Control 2023

Productomschrijving

Duotone Kiteboarding Click Bar Quad Control 2023

Met de nieuwe clickbar ervaar je maximaal comfort tijdens het kiten. Door de de-power te kunnen bedienen aan de zijkant van de bar voorkom je dat je ver voorover hoeft te bukken om bij de de-power strap te komen. Dat is heerlijk in vlagerige condities maar ook wanneer je erg moe wordt in de onderrug tijdens je lange sessie.

Nieuw in 2023 is het nieuwe Iron Heart system. Wanneer je hem released hebt en weer in elkaar wilt zetten gaat dit nu gemakkelijker dan ooit! De loop hoeft niet meer uit elkaar maar is een click-and-go principe. Super handig als je in een onhandige positie snel je kite weer wilt launchen.

Ook is de 2023 clickbar nog steeds voorzien van de nieuwste FLITE99 lines. Hier zit minder rek op en ervaar je een nog betere respons en feeling met de kite. De bar is er in 2 maten. De S komt met 20+2m lijnen en de M met 22+2m lijnen. Wat je het prettigste vindt varen is erg persoonlijk en afhankelijk van veel factoren. Voor freestyle en/of maten kleiner dan 10m2 adviseren we de S op de 22m lijnen setup. Voor maten van 10m2 en groter en/of freeride adviseren wij over het algemeen de M met een 24m lijnen setup. De chickenloop dient los besteld te worden. Freeriden is het prettigst met de freeride loop en freestyle is uiteraard aan te raden met de freestyle loop i.v.m. het gemakkelijker in- en uithaken.

Wanneer je een freeride kiteboarder bent en zoekt naar gebruiksgemak dan geeft de clickbar een duidelijke voorkeur t.o.v. een standaard bar.

Wat zijn de kern-eigenschappen naar onze ervaring?

  • Maximale luxe en comfort omdat de-poweren aan de zijkant van de bar mogelijk.
  • Nieuw Iron Heart dat extreem gemakkelijk weer in elkaar klikt na een release.
  • Moeilijke houdingen behoren met dit systeem tot het verleden
  • FLITE99 lijnen met nog meer respons en duurzaamheid

 

Productspecificaties

Artikelnummer
010507420117
SKU
9010583134727
EAN
837629900202

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Onlangs bekeken