Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Kiteset Moto + Spectrum 2019
-19% KORTING

Cabrinha Kiteset Moto + Spectrum 2019

€2.477,00 €1.999,00
De Cabrinha Kiteset Moto 2019 is op voorraad en klaar om verzonden te worden. Snel dit product van Cabrinha in huis hebben? Bestel vandaag online en ontvang het binnen no time in huis.
Direct Leverbaar
Maattabel
Onze service.
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
  M.u.v surfboards en gieken.
 • Snelle bezorging: 1 - 2 werkdagen.
  Of gratis afhalen in één van onze winkels.
 • Retourneren binnen 30 dagen.
  Gratis in onze winkels.
 • 4 Echte winkels!
  Zevenhuizen - Alblasserdam - Brouwersdam - Oostvoorne
Beschrijving

Cabrinha Moto 2019 Kitesurfset

De Cabrinha Moto is de nieuwe kite in de collectie van Cabrinha. Een freeride cross-over kite voor diverse vaarstijlen en super geschikt als je eerste kitesurf set. De Cabrinha Moto heeft drie struts en is daardoor een lichtgewicht kite. Hierdoor heeft de Moto een goede low-end. Daarnaast is de Moto een snelle kite met weinig bardruk wat hem erg speels maakt. Wanneer je de Cabrinha Moto per ongeluk het water in stuurt hoef je je geen zorgen te maken want de Moto is gemakkelijk te relaunchen.

Cabrinha 1x Fixed kitesurf 2019 bar

De 1X bar van Cabrinha is een van de beste en meest simpele kitesurf barren op de markt. De bar heeft vier lijnen van 24 meter en de depower die werkt met behulp van een clam-cleat depower systeem. Met dit systeem trek je het depowerkoord naar je toe voor depower en laat je deze langer worden voor meer power. Als je één bar wilt hebben voor een set kites dan raden wij aan om voor de 52cm te gaan.

Cabrinha Spectrum 2019 kiteboard incl. H1 bindingen

De Cabrinha Spectrum is misschien wel het beste beginners kiteboard wat er te krijgen is. Veel flex, een vlakke rocker en licht van gewicht. Ideaal om gemakkelijk snelheid mee te maken en veel hoogte te lopen. De Cabrinha Spectrum heeft een houten kern en heeft een betrouwbaar karakter. Bij het Cabrinha Spectrum kiteboard worden vinnen, grabhandle en H1 kitesurf bindingen geleverd. De H1 binding van Cabrinha is simpel maar effectief. Beschikbaar in twee maten S en L. Grofweg genomen hebben alle mannen vanaf 14 jaar een L nodig en sommige vrouwen en kinderen een S. Met een L zit je altijd goed.

135 = 65 - 80 kg
140 = 75 - 90 kg

Prijzen:
9.0   van € 2477.- voor € 1999.-
12.0 van € 2677.- voor € 2099.-

Wat zit er bij de set:
Kite: Cabrinha Moto
Board: Cabrinha Spectrum incl H1 binding
Bar: 1X Fixed Trimlite Quickloop 2019
Pomp: Bravo pomp

Kenmerken kite:
Snelle relaunch
4 lijnen
Goede depower
Lichte bardruk