Reedin

Reedin
Dream Stick X Bar 2022
€599,00
Reedin
Super Model C6 Petrol 2021
€1.239,00
Reedin
Super Model Zwart/Wit C7 2021
€1.459,00
Reedin
Wingset - Feather Wing 5.11
€3.337,00
Reedin
Wingset - Feather Wing 5.8
€3.267,00
Reedin
Wingset - Feather Wing 5.2
€3.237,00
Reedin
Super Binding 2021
€199,00
Reedin
Super Binding Zwart 2021
€199,00
Reedin
Super Wing 2021
€839,00
Reedin
Feather Wing 2021
€1.349,00
Reedin
Feather Kite 2021
€899,00
Reedin
Super E 2021
€649,00
Reedin
Kev Pro 2021
€769,00
Reedin
Dream Stick Bar 2021
€549,00
Reedin
Super Pump 2021
€39,95
Reedin
Cap Logo Zwart/Rood
€29,95
Reedin
Cap Logo Zwart
€29,95
Reedin
Supermodel Tee
€29,95
Reedin
Logo Tee
€29,95
Reedin
Logo Hood
€59,95
Reedin

KEVIN LANGEREE EN DAMIEN GIRARDIN BUNDELEN KRACHTEN

Reedin Kiteboarding Online Shop

Reedin is een nieuw kitesurf merk dat opgezet is door "kitelegend" Kevin Langeree en design master Damien Girardin. Kevin won meerdere malen kitesurf freestyle wereldtitels en in de laatste jaren won hij drie keer de RedBull King of the Air. Kevin Langeree is daarom voor de kitesurfers geen onbekende. Damien Girardin is wat minder bekend. Damien is een meer dan ervaren designer die vele jaren voor Naish de kites heeft ontwikkeld. Onder andere de Naish Pivot was een samenwerking tussen Kevin en Damien. Na jaren van kiten, ontwerpen en het ontwikkelen van een nog diepere passie voor kitesurfen, hebben Damien Girardin en Kevin Langeree hun krachten gebundeld om Reedin op te starten - een kitemerk dat een onvergelijkbare ervaring wil creëren en riders inspireert om van elke sessie te genieten.

Lange"REE" + Girar"DIN" = REE + DIN

Kevin Langeree over Reedin

Hun passie voor kitesurfen en productontwerp was de drijfveer om de "perfecte kite-uitrusting" te ontwikkelen die alle riders aanspreekt. Reedin’s missie is duidelijk: riders een unieke kitesurf-ervaring geven die de sport herdefinieert en hen stimuleert om van elke sessie te genieten. Kitesurf Wereldkampioen en 3x King of the Air, Kevin Langeree, legt uit dat kitesurfen voor hem "Een aanhoudende passie is.’’ ‘’Ik wilde uitbreken, vrij zijn, mijn uitrusting definiëren, nieuwe records breken, verder gaan...". Hij domineert de kite wereld in alle aspecten, van Jaws of Dungeons tot kite-foiling en jumps naar voorheen ongeziene hoogtes, Kevin doet het allemaal. Zijn manier van kiten inspireerde de Reedin productlijn.

Damien Girardin over Reedin

Girardin's passie voor productontwerp begon al op jonge leeftijd en bracht hem ertoe om werktuigbouwkunde en industrieel ontwerp te studeren aan de École Centrale de Marseille in Frankrijk. De motivatie achter Reedin Kites komt voort uit het doel om producten tot in de perfectie te ontwerpen door aandacht te besteden aan elk detail, zodat kiters een geweldige ervaring hebben vanaf het moment dat ze hun gear kopen tot het einde van hun sessies. Via dit merk hebben Langeree en Girardin de vrijheid om producten te creëren die ze persoonlijk ook zouden willen kopen.

Of Girardin nu nieuwe producten uitprobeert of dat Langeree de strijd aangaat met King of the Air, de echte reden waarom beiden begonnen zijn met kitesurfen blijft altijd in hun hart hangen. "Het was de sensatie", legt Girardin uit. "Ik herinner me nog de adrenaline die ik voelde toen ik voor het eerst ging kiten, en sindsdien is de sensatie gebleven. Het was altijd al pure stoke en elke sessie gaat nog steeds over het hebben van een euforisch gevoel.’’ Voor Kevin begint de stoke op grotere hoogtes met het merendeel van de tijd ondersteboven hangend, maar hij kite uiteindelijk om precies dezelfde reden als wij allemaal".

Reedin Supermodel Kite 

Reedin wil sneller kiten, hogere jumps en alle mogelijkheden van het kiten opnieuw definiëren. De organisatie is toegewijd aan het bieden van de beste ervaringen voor kitesurfers door hen te laten genieten van hun passie en de sport opnieuw uit te vinden door middel van dit nieuwe merk. Het is tijd om verder te gaan dan alles wat eerder is gedaan, het is tijd om te kiten met Reedin.

Eurofuncenter is trots om mede te delen dat de Reedin kites en boards binnenkort bij ons beschikbaar zijn... Wil je een Reedin kite kopen? Nog even geduld... Pre-order nu mogelijk!