SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
Filters

MERKEN

  MERKEN

  CATEGORIE:

  VOOR:

  Jones Snowboards

  Als er één merk is wat sinds 2009 een opmars heeft gemaakt in de snowboardscene dan is het Jones Snowboards. Dit komt voornamelijk door de filosofie achter het merk. Jeremy Jones is een mountai...

  Als er één merk is wat sinds 2009 een opmars heeft gemaakt in de snowboardscene dan is het Jones Snowboards. Dit komt voornamelijk door de filosofie achter het merk. Jeremy Jones is een mountaineer en is één van de beste freeriders op dit moment. Jeremy wilde in het woud van snowboards de sport terugbrengen naar de essentie en dat is dat iedereen op zijn eigen manier van de berg afkomt en zodoende daar ook het materiaal voor nodig heeft. Alleen dat hoeft niet te bestaan uit een collectie van 300 boards.

  "Jones Snowboards. Het freeride snowboardmerk!"

  Freeriden dus en dat die je terug in de snowboards van Jones Snowboards. De Mountain Twin, Aviator, Flagship en Hovercraft zijn alle vier klaar om de berg af te knallen, alleen rijden ze alle vier anders. Jeremy voegt alleen nieuwe snowboards toe aan het programma als het daadwerkelijk wat toevoegt aan het geheel. Dit houd het klein en voor de snowboarder overzichtelijk.

  Jones Aviator

  Misschien wel het minst begrepen snowboard van Jones Snowboards en omdat Jones Snowboards als Freeride company bekend staat wel een buitenbeentje in de collectie. De Jones Aviator is namelijk een full bread freestyle board voor de mannen met grote cojones. Ook wel Custom X killer genoemd. Dit snowboard heeft namelijk geen bovengrens, dit komt voornamelijk door het 3D camber profiel. Het blijft maar gaan. Waardoor het een ideaal snowboard is voor op de piste om vol gas te carven. Dat je er mee kan springen spreekt voor zich natuurlijk. Jij bent de grens van dit snowboard. Het snowboard komt in 7 lengtes van 158 tot aan 164. Dus voor elke snowboarder is er een Jones Aviator, maar is duidelijk geen beginners snowboard.

  Jones Mountain Twin + Twin Sister

  De allrounder in de family. De Jones Mountain Twin is het snowboard wat je pakt als je graag een dagje in het park wil zitten, maar op een poeder dag iedereen wilt uitlachen. Het snowboard is voorzien van een camrock profiel. Dit betekend dat er camber onder je voeten zit voor stabiliteit op hoge snelheden en ongeëvenaarde grip. Net voor de neus en tail zit er een rocker profiel, wat het board vergeeflijker maakt. Ondanks dat het een twin is, heeft het snowboard een progressief flex patroon, waardoor het snowboard onder controle blijft op hogere snelheden. De Jones Mountain Twin komt in zeven lengtes. Dit snowboard is geschikt voor gemiddelde tot gevorderde snowboarders. Voor de dames is er de Jones Twin Sister. Board heeft dezelfde karakteristieken, maar heeft dames specifieke maten.

  Jones Ultra Mountain Twin

  Qua shape en design hetzelfde dan de normale Jones mountain twin. Het verschil zit hem in een houten topsheet en carbon stringers, wat hem meer pop geeft. De Jones Ultra Mountain Twin is lichter, stijver en is meer responsive dan de normale Jones Mountain Twin. Een iets agressiever board dan de normale variant, dus meer voor de gevorderde snowboarder.

  Jones Hovercraft

  Het ultieme "erbij" board voor de diepere poederdagen. Deze moet je gewoon bij je hebben. De sensatie van een korte tail en de diepe bochten die je ermee kan draaien zijn ongeëvenaard. Of je nu lange sprays wilt draaien of korte bochten door het bos, het kan allemaal met de Jones Hovercraft.

  Jones Flagship + Womens Flagship

  Als je hoog, diep en hard wil... Dan is de Jones Flagship jouw keuze. De Jones Flagship is de basis waar alles omheen is gebouwd bij Jones. Het board heeft als shape profiel een directionele rocker. Dit betekend een camber profiel onder de voeten en een flatbase voor en achter. De houten toplaag waardoor het bijna zonde is om ermee de sneeuw in te gaan, zorgt voor een board met meer pop en is responsive naar zijn berijder. Verkrijgbaar in 8 lengtes met de lengte 172 cm. Wil je echt alles lezen over de Jones Flagship? Download dan deze productstory - Jones Flagship van Jones over de Flagship.

  Jones Mind Expander

  Nieuw in de collectie. het board om de gehele berg volledig aan gort te snowboarden. Dit nieuwe snowboard wat wordt geleverd in meerdere maten is voor die snowboarder die niet bang is om volledig van de berg af te carven, maar ook een dikke pow sessie niet uit de weg gaat. De Mind Expander heeft een langere neus en korte tail, maar toch goede allround eigenschappen.

  Jones Frontier

  De Frontier, voorheen de Explorer genoemd, is een directioneel freeride snowboard ontworpen om de perfecte dagelijkse alles kunner te zijn voor de speelse all-mountain shredder. Met een freeride neus en een freestyle tail is de Frontier ideaal voor poederdagen, parkdagen en elke dag daartussenin. Alles weten over de Jones Frontier? Download dan de productstory over dit board!

  Jones Stratos

  Nieuw in de collectie is de Jones Stratos. De nieuwe Jones Stratos is een hybride all-mountain board gebouwd met de body van een directionele freeride board en de geest van een freestyle board. Een echte moderne all mountain ripper dus. Deze is er zowel voor dames als heren

   

  Jones Snowboards technologie

  Directional Rocker Profiel
  Een flexpatroon gekenmerkt door een neus die meer rocker heeft waardoor deze beter blijft floaten in de poeder. Dit resulteert in een rustiger rijgedrag en vergefelijk bij het raken van harde objecten onderweg. Toegepast in de Jones Flagship.

  3D Power Camber
  Een camber profiel waarbij de zijkanten aan de voor en achterkan iets zijn gerond. Dus wel de responsive van een camber board, maar wel vergefelijker door de rondingen.

  Camrock
  een uniek flexpatroon bedacht door de engineers van Nidecker Snowboards en in Jones snowboards toegepast. Cam rock geeft het board meer freestyle eigenschappen door het losse gevoel in de neus en in de tail, terwijl je nog steeds kan chargen omdat de camber tussen de bindingen dat toelaat.

  "De technologie van Jones Snowboards vindt zijn oorsprong bij het Zwitserse Nidecker"

  Blunt Nose
  Hoe een snowboard rijd in de diepere sneeuw wordt grotendeels bepaald door de vorm van de neus. Die maakt tenslotte het eerste contact met het witte goud. Kijk maar eens naar je punt van je snowboard en zie hoeveel sneeuw van het eerste contactpunt afkomt. Wat betekend dat je door de sneeuw aan het ploegen bent. Door de neus stomper te maken krijg je betere float eigenschappen omdat het snowboard langer wordt en dus minder gaat "ploegen".

  Progressive Sidecut
  Aan het einde van de zijkant van je snowboard neemt de radius toe tot aan het contactpunt van je board (net voor de tail van je board). Dit zorgt voor betere bochten en het beter kunnen inzetten en uitkomen van bochten.

  Mellow Magna Traction
  Wat snijd beter door brood. Een mes met een recht blad of een mes met kartels. Juist, de laatste. Dit geld dus ook voor snowboards. Door meerde contact punten toe te voegen heeft het board meer grip. Een rocker board doet het beter in het allround gebied, maar het gebrek aan contactpunten met de staalkanten is het soms lastiger snowboarden. Met de Mellow Traction heeft het board onder all omstandigheden grip.

  Jones 2023 Snowboard Collectie

  Jones Snowboards Constructie

  Jones Snowboards gebruikt alleen het beste van het beste. Hieronder een kleine opsomming van wat er allemaal ingestopt wordt om het jou naar je zin te maken.

  Ultra Construction
  Superlichte houten kern met gebruik van de lichtste soorten carbon zorgt voor een ultra lichte constructie. Wil je alles weten over de houtkernen van Jones en download dan de productstory.

  Carbon Quadrax
  De Carbon Triax is een glaslaminaat voorzien van carbon stringers. Deze bouwwijze geeft het board meer pop.

  Carbon Triax
  Carbon Triax is een glaslaminaat met carbon erin verweven. Dit zorgt voor een snowboard wat vibraties dempt en stabiel blijft op hoge snelheid.

  Triax Fibreglass
  Triaxiaal geweven glaslaminaat zorgt voor een stabiel en responsive snowboard

  Biax Fibreglass
  Deze laminaatsoort geeft een board welke vergevingsgezind is en toch pop heeft.

  Belaag
  De boards van Jones zijn uitgerust met gesinterde belagen. Deze zijn harder dus sneller. Wel zorgen dat ze goed gewaxed zijn, anders wordt het glijden lastig. De gesinterde belagen van Jones zijn goed te onderhouden en te repareren.

  Topsheets
  De boards van Jones Snowboards die voorzien zijn van een topsheet van hout geven wat meer demping, daar in tegen geeft een film topsheet meer stijfheid en is beter bestand tegen impact van buitenaf.

  Jones 2023 Freeride Snowboards

  Jones levert snowboards voor dames, heren en kids in alle leeftijd categorieën. Meer informatie omtrent de snowboards en technologie vindt je op de website van Jones Snowboards.

  Filter
  1 product

  Overige categorieën in MERKEN

  Jones Snowboards

  Als er één merk is wat sinds 2009 een opmars heeft gemaakt in de snowboardscene dan is het Jones Snowboards. Dit komt voornamelijk door de filosofie achter het merk. Jeremy Jones is een mountaineer en is één van de beste freeriders op dit moment. Jeremy wilde in het woud van snowboards de sport terugbrengen naar de essentie en dat is dat iedereen op zijn eigen manier van de berg afkomt en zodoende daar ook het materiaal voor nodig heeft. Alleen dat hoeft niet te bestaan uit een collectie van 300 boards.

  "Jones Snowboards. Het freeride snowboardmerk!"

  Freeriden dus en dat die je terug in de snowboards van Jones Snowboards. De Mountain Twin, Aviator, Flagship en Hovercraft zijn alle vier klaar om de berg af te knallen, alleen rijden ze alle vier anders. Jeremy voegt alleen nieuwe snowboards toe aan het programma als het daadwerkelijk wat toevoegt aan het geheel. Dit houd het klein en voor de snowboarder overzichtelijk.

  Jones Aviator

  Misschien wel het minst begrepen snowboard van Jones Snowboards en omdat Jones Snowboards als Freeride company bekend staat wel een buitenbeentje in de collectie. De Jones Aviator is namelijk een full bread freestyle board voor de mannen met grote cojones. Ook wel Custom X killer genoemd. Dit snowboard heeft namelijk geen bovengrens, dit komt voornamelijk door het 3D camber profiel. Het blijft maar gaan. Waardoor het een ideaal snowboard is voor op de piste om vol gas te carven. Dat je er mee kan springen spreekt voor zich natuurlijk. Jij bent de grens van dit snowboard. Het snowboard komt in 7 lengtes van 158 tot aan 164. Dus voor elke snowboarder is er een Jones Aviator, maar is duidelijk geen beginners snowboard.

  Jones Mountain Twin + Twin Sister

  De allrounder in de family. De Jones Mountain Twin is het snowboard wat je pakt als je graag een dagje in het park wil zitten, maar op een poeder dag iedereen wilt uitlachen. Het snowboard is voorzien van een camrock profiel. Dit betekend dat er camber onder je voeten zit voor stabiliteit op hoge snelheden en ongeëvenaarde grip. Net voor de neus en tail zit er een rocker profiel, wat het board vergeeflijker maakt. Ondanks dat het een twin is, heeft het snowboard een progressief flex patroon, waardoor het snowboard onder controle blijft op hogere snelheden. De Jones Mountain Twin komt in zeven lengtes. Dit snowboard is geschikt voor gemiddelde tot gevorderde snowboarders. Voor de dames is er de Jones Twin Sister. Board heeft dezelfde karakteristieken, maar heeft dames specifieke maten.

  Jones Ultra Mountain Twin

  Qua shape en design hetzelfde dan de normale Jones mountain twin. Het verschil zit hem in een houten topsheet en carbon stringers, wat hem meer pop geeft. De Jones Ultra Mountain Twin is lichter, stijver en is meer responsive dan de normale Jones Mountain Twin. Een iets agressiever board dan de normale variant, dus meer voor de gevorderde snowboarder.

  Jones Hovercraft

  Het ultieme "erbij" board voor de diepere poederdagen. Deze moet je gewoon bij je hebben. De sensatie van een korte tail en de diepe bochten die je ermee kan draaien zijn ongeëvenaard. Of je nu lange sprays wilt draaien of korte bochten door het bos, het kan allemaal met de Jones Hovercraft.

  Jones Flagship + Womens Flagship

  Als je hoog, diep en hard wil... Dan is de Jones Flagship jouw keuze. De Jones Flagship is de basis waar alles omheen is gebouwd bij Jones. Het board heeft als shape profiel een directionele rocker. Dit betekend een camber profiel onder de voeten en een flatbase voor en achter. De houten toplaag waardoor het bijna zonde is om ermee de sneeuw in te gaan, zorgt voor een board met meer pop en is responsive naar zijn berijder. Verkrijgbaar in 8 lengtes met de lengte 172 cm. Wil je echt alles lezen over de Jones Flagship? Download dan deze productstory - Jones Flagship van Jones over de Flagship.

  Jones Mind Expander

  Nieuw in de collectie. het board om de gehele berg volledig aan gort te snowboarden. Dit nieuwe snowboard wat wordt geleverd in meerdere maten is voor die snowboarder die niet bang is om volledig van de berg af te carven, maar ook een dikke pow sessie niet uit de weg gaat. De Mind Expander heeft een langere neus en korte tail, maar toch goede allround eigenschappen.

  Jones Frontier

  De Frontier, voorheen de Explorer genoemd, is een directioneel freeride snowboard ontworpen om de perfecte dagelijkse alles kunner te zijn voor de speelse all-mountain shredder. Met een freeride neus en een freestyle tail is de Frontier ideaal voor poederdagen, parkdagen en elke dag daartussenin. Alles weten over de Jones Frontier? Download dan de productstory over dit board!

  Jones Stratos

  Nieuw in de collectie is de Jones Stratos. De nieuwe Jones Stratos is een hybride all-mountain board gebouwd met de body van een directionele freeride board en de geest van een freestyle board. Een echte moderne all mountain ripper dus. Deze is er zowel voor dames als heren

   

  Jones Snowboards technologie

  Directional Rocker Profiel
  Een flexpatroon gekenmerkt door een neus die meer rocker heeft waardoor deze beter blijft floaten in de poeder. Dit resulteert in een rustiger rijgedrag en vergefelijk bij het raken van harde objecten onderweg. Toegepast in de Jones Flagship.

  3D Power Camber
  Een camber profiel waarbij de zijkanten aan de voor en achterkan iets zijn gerond. Dus wel de responsive van een camber board, maar wel vergefelijker door de rondingen.

  Camrock
  een uniek flexpatroon bedacht door de engineers van Nidecker Snowboards en in Jones snowboards toegepast. Cam rock geeft het board meer freestyle eigenschappen door het losse gevoel in de neus en in de tail, terwijl je nog steeds kan chargen omdat de camber tussen de bindingen dat toelaat.

  "De technologie van Jones Snowboards vindt zijn oorsprong bij het Zwitserse Nidecker"

  Blunt Nose
  Hoe een snowboard rijd in de diepere sneeuw wordt grotendeels bepaald door de vorm van de neus. Die maakt tenslotte het eerste contact met het witte goud. Kijk maar eens naar je punt van je snowboard en zie hoeveel sneeuw van het eerste contactpunt afkomt. Wat betekend dat je door de sneeuw aan het ploegen bent. Door de neus stomper te maken krijg je betere float eigenschappen omdat het snowboard langer wordt en dus minder gaat "ploegen".

  Progressive Sidecut
  Aan het einde van de zijkant van je snowboard neemt de radius toe tot aan het contactpunt van je board (net voor de tail van je board). Dit zorgt voor betere bochten en het beter kunnen inzetten en uitkomen van bochten.

  Mellow Magna Traction
  Wat snijd beter door brood. Een mes met een recht blad of een mes met kartels. Juist, de laatste. Dit geld dus ook voor snowboards. Door meerde contact punten toe te voegen heeft het board meer grip. Een rocker board doet het beter in het allround gebied, maar het gebrek aan contactpunten met de staalkanten is het soms lastiger snowboarden. Met de Mellow Traction heeft het board onder all omstandigheden grip.

  Jones 2023 Snowboard Collectie

  Jones Snowboards Constructie

  Jones Snowboards gebruikt alleen het beste van het beste. Hieronder een kleine opsomming van wat er allemaal ingestopt wordt om het jou naar je zin te maken.

  Ultra Construction
  Superlichte houten kern met gebruik van de lichtste soorten carbon zorgt voor een ultra lichte constructie. Wil je alles weten over de houtkernen van Jones en download dan de productstory.

  Carbon Quadrax
  De Carbon Triax is een glaslaminaat voorzien van carbon stringers. Deze bouwwijze geeft het board meer pop.

  Carbon Triax
  Carbon Triax is een glaslaminaat met carbon erin verweven. Dit zorgt voor een snowboard wat vibraties dempt en stabiel blijft op hoge snelheid.

  Triax Fibreglass
  Triaxiaal geweven glaslaminaat zorgt voor een stabiel en responsive snowboard

  Biax Fibreglass
  Deze laminaatsoort geeft een board welke vergevingsgezind is en toch pop heeft.

  Belaag
  De boards van Jones zijn uitgerust met gesinterde belagen. Deze zijn harder dus sneller. Wel zorgen dat ze goed gewaxed zijn, anders wordt het glijden lastig. De gesinterde belagen van Jones zijn goed te onderhouden en te repareren.

  Topsheets
  De boards van Jones Snowboards die voorzien zijn van een topsheet van hout geven wat meer demping, daar in tegen geeft een film topsheet meer stijfheid en is beter bestand tegen impact van buitenaf.

  Jones 2023 Freeride Snowboards

  Jones levert snowboards voor dames, heren en kids in alle leeftijd categorieën. Meer informatie omtrent de snowboards en technologie vindt je op de website van Jones Snowboards.

  Jones Snowboards