Holmenkol

Holmenkol
Speedbrushset
€299,99
Holmenkol
Alphamix
€15,99
Holmenkol
Racing Base Lf21
€49,99
Holmenkol
Diamond File World Cup Medium
€34,99
Holmenkol
Diamond File World Cup Fine
€34,99
Holmenkol
Semi Edger
€39,99
Holmenkol
Electronic Racingwaxer 230V
€159,99
Holmenkol
Smart Waxer 230V
€59,99
Holmenkol
Wax Fleece
€14,99
Holmenkol
Indoor Hot Wax 150 Gram
€17,99
Holmenkol
Wax Ab 250 Mm
€12,99
Holmenkol
Ultramix Worldcup Skiwax
€15,99
Holmenkol
Base Edge File Guide
€49,99
Holmenkol
Fx Strips Transparant
€6,99
Holmenkol
Plastic Scraper 3Mm
€5,99
Holmenkol

Holmenkol Ski en snowboard tuning

Holmenkol voor het optimaal zelf tunen van je ski's en snowboards

Holmenkol is wereldleider op het gebied van onderhoud en waxmiddelen voor de skier en snowboarder die op zoek is naar het beste van het beste op onderhoudsgebied. De geschiedenis van Holmenkol gaat terug naar 1922 toen skispringer en chemicus Max Fischer zijn eigen bedrijf startte in Ditzinger in de buurt van Stuttgart. Holmenkol startte zijn naam als vereningde Wachswarenfabriken AG en was de eerste die wax producten maakte op een industriele basis. In die tijd was ski-wax voornamelijk bedoeld om de houten ski's te voorzien van een beschermende laag. Dit om ze langer mee te laten gaan en het hout beter te impregneren. 

Holmenkol voor skiers en snowboarders

Sinds de intrede van de ski's met het moderne belag levert de ondertussen in Holmenkol veranderde firma op grote schaal wax in vele soorten over de hele wereld. Pas sinds het jaar 2000 is het merk stappen gaan maken om ook de consumenten markt te veroveren. Met slimme waxaplicaties waarmee je in een handomdraai je snowboard of ski kan waxen. Zoals bijvoorbeeld de Holmenkol Natural Skiwax stick heb je altijd een wax aplicator bij de hand. Niks is vervelender dan er op de berg achter te komen dat je board of ski's niet meer zo lekker gaan. Een simpele wax applicator is dan de oplossing.

Holmenkol voor de racers ;-)

Naast skiwax en onderhoudsmiddelen voor de consument levert Holmenkol ook racegerelateerde zaken voor diegene die er echt werk van wil maken. Borstels, schrapers, racewaxen, Smartwaxer... Noem maar op. Vergt enige uitleg en oefening, maar je gaat als een kanon van de helling af. En laten we eerlijk wezen, wat is nu niet leuker dan je gear zelf te onderhouden. Holmenkol is daarvoor het merk. 

Meer info over ons assortiment Holmenkol.
Meer info over Holmenkol en welke wax voor welke sneeuw je nodig hebt vindt je op de site van Holmenkol