Globe

Globe Longboards


Globe werd opgericht door Australiërs Peter en Stephan Hill in 1994. Ze groeide uit van alleen skateboarden naar meerdere producten zoals: decks, wielen, kleding en schoenen voor skaters van alle stijlen. Vanuit het hoofdkantoor in Torrance, Californië, worden de decks ontworpen. De decks zijn in verschillende stijlen en worden gemaakt uit edsoorn hout of plastic. Ze hebben unieke kenmerken, zoals de Big Blazer en Sundown, die zijn gebouwd met een flesopener in het board verscholen.
Globe heeft een brede collectie aan boards met verschillende shapes, afmetingen en constructies. Of je nu een klassieke surf-geïnspireerde cruiser zoekt zoals de GLOBE Longboard Paradise 26
of een eco-vriendelijk bamboe board als de GLOBE Longboard Del Rey Bamboo 36, wij bieden het allemaal. De boards van dit Australische merk staan bekend om hun hoge kwaliteit, innovatieve technologieën en superieure rijeigenschappen. Bij het produceren van de decks wordt gebruik gemaakt van de beste materialen. Zo vind je in de collectie van Globe decks gemaakt van esdoorn, bamboe, olijfhout en zelfs plastic.