Burton

Burton snowboards en bindingen

Burton Snowboards & Kleding

Sinds het begin van het snowboard tijdperk heeft Eurofun Burton Snowboards in de collectie. Als er één merk staat voor de ontwikkeling van het snowboarden als sport, maar ook als in het materiaal, dan is Burton nog veruit het meest vooruitstrevend. Burton bestaat sinds 1977 en is opgericht door Jake Burton Carpenter. Daarmee is Burton een van de oudste snowboardmerken welke nog bestaan. Ondanks dat Burton er veel concullegas bij heeft gekregen loopt het merk nog steeds voorop in de ontwikkeling van de snowboardsport. Naast snowboards heeft Burton ook een grote collectie kleding, rugzakken en bindingen.

Burton Snowboards
Burton biedt een breed aanbod aan Snowboards voor elk type snowboarder. Of je nu een freerider bent of meer in het park zit. Burton levert de gear. Nog steeds gereden door 's werelds beste snowboarders weet je dat je met een Burton Snowboard een stukje kwaliteit in handen hebt.

Burton Bindingen:
Laten we zeggen dat de Burton binding in zijn meest klassieke vorm de moeder aller bindingen is geweest. Maar Burton staat natuurlijk niet stil in zijn ontwikkeling. De laatste jaren is het materiaal gebruik exotischer geworden wat resulteerd in lichtere en sterkere bindingen. De pasvorm en gebruiksgemak maken de Burton binding nog steeds de keuze voor vele snowboarders.

Burton Rugzak
De rugzakken van Burton draaien al bijna net zolang mee als het merk zelf. De ontwerpen van de rugzakken hebben altijd de gebruiker in het vizier gecombineerd met coole dessins en design features. dit resulteert in rugzakken welke je mee kan nemen op je dagelijkse bezigheden op kantoor of school, maar ook als je de bergen intrekt op zoek naar een nieuw ski of snowboard avontuur.

Kleding:
Niks is zo veranderlijker dan de omstandigheden in de bergen. het kan in een korte tijd omslaan van koud naar warm of vice versa. Belangrijk is dat je kleding daarop aansluit. Daarbij komt ook nog eens dat snowboarden een heel andere beweging is dan skiën, wat bepaalde eigenschappen van de snowboardkleding vereist. met de Burton kleding collecties heb je alles wat je zoekt als actieve snowboarder. Een goede temperatuur en bewegingsvrijheid om je dag zo optimaal mogelijk te benutten.