Anon

Anon
Raider 3 Doa Red
€80,00
Anon
Rodan Dark Blue
€140,00
Anon
Raven Black
€100,00
Anon
Highwire Black
€100,00
Anon
Echo Blackout
€140,00
Anon
Rodan Black
€140,00
Anon
Greta 3 White
€80,00
-11% KORTING
Anon Insight Ruby Red Sonar + Extra Lens
Anon
Insight Ruby Red Sonar + Extra Lens
€90,00 €79,95
-17% KORTING
Anon Helix 2 DMTN Sonar Green + Extra Lens
Anon
Helix 2 DMTN Sonar Green + Extra Lens
€90,00 €74,95
-11% KORTING
Anon Insight Slate Sonar Silver + Extra Lens
-11% KORTING
Anon Insight Black Sonar Green + Extra Lens
-17% KORTING
Anon Helix 2 Black Green Sonar + Extra Lens
-14% KORTING
Anon Helix 2.0 Rush Red Solar + Extra Lens
Anon
Helix 2.0 Rush Red Solar + Extra Lens
€70,00 €59,95
-14% KORTING
Anon Insight White Sonar Silver + Extra Lens
-18% KORTING
Anon Tracker Ballonz Amber
Anon
Tracker Ballonz Amber
€54,99 €44,95
Anon
Griffon Empress Teal
€139,99
Anon
Griffon
€139,99
Anon
Omega Apress
€139,99
Anon

Anon skibril

Anon is het skibrillen en skihelmen merk van Burton Snowboards. Het in 2001 opgerichte Anon staat voor functionaliteit in combinatie met een oog voor design en mode. Met een moederbedrijf als Burton achter je met daarin 's werelds beste snowboarders weet je dat wanneer je skibrillen en skihelmen gaat ontwikkelen je van goede huize moet komen. Het mooie van Anon is dat de skibrillen en de skihelmen naadloos op elkaar aansluiten. Wanneer je een combia aanschaft van Anon zal je zien dat zowel de helm en skibril één geheel vormen. Dit uit zich ook door de ventilatie mogelijkheden tussen de skibril en de skihelm. Daardoor is de performance van Anon buitengewoon te noemen.

Anon skibril technologie

Anon heeft in de afgelopen jaren de leiding genomen als het aankomt op skibrillen en functionaliteit. Zo heeft het merk de Magnatech geintroduceerd. Dit zijn ultra sterke magneten bevestigd op de lens en het frame van de skibril. Deze houden alles op zijn plaats, maar maakt het verwisselen van je lens een piece of cake. Je kunt zelfs met de handschoenen nog aan je lens verwisselen. De skibrillen zijn uitgerust met lenzen van uitmuntende kwaliteit. De lenzen bieden een ongekend zicht in alle omstandigheden en in 2018 is de Sonar lens geintroduceerd. Deze lens gemaakt door Zeiss zorgt ervoor dat al het overbodige of tekort aan licht wordt gecompenseerd, waardoor je als snowboarder of skiër je alleen maar hoeft te focussen op het terrein. Meer over de Sonar lens lees je in dit artikel. Anon heeft een paar jaar gelden het MFI geintroduceerd. MFI staat voor Magnetic facemask Integration. Je gezichtsmasker zit dus met een paar sterke magneten geintegreerd in de skibril. Zo heb je geen kieren en blijft je gelaat op de temperatuur die je prettig vind. 

Anon skibril voor dames en heren

Anon biedt een breed assortiment aan skibrillen (of op zijn engels Goggles). De scherpgeprijsde Anon Helix met een extra lens. Dan hebben we de MFI, welke is voorzien van een geintegreerde facemask voor de Shaun Whites onder ons. De absolute toppers zijn de Anon M2, M3 en nieuw is de M4 brillen. Deze skibrillen met magna tech in de lens zorgen voor een zeer snelle wisseling van de lens wanneer het weer omslaat. De lens wordt vastgehouden door sterke magneten welke ervoor zorgen dat de bril blijft zitten waar die zit. Ook met een dikke crash zal de lens blijven zitten. En wees eerlijk, je hebt bij een grote crash meer zorgen dan dat je lens op je bril blijft zitten. 

We hebben niet alleen skibrillen voor de heren, maar ook voor de dames hebben we een mooie collectie Anon Skibrillen. De Anon Deringer, de Anon MFI en de Anon Somerset. Al deze brillen hebben dezelfde features als de herenmodellen, maar zijn meer gesneden op het vrouwengelaat. Voor je Anon skibril ga je naar Eurofuncenter. Naast de skibrillen van Anon hebben we ook skihelmen van Anon.

Naast Anon skibrillen leveren we ook skibrillen van skibrillen van Oakley Skibrillen en Spy Goggles. Meer kennis over skibrillen vindt je in onze skibril koophulp. Lees dit en je weet alles wat je moet weten over skibrillen.