Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Maak een account aan bij Eurofuncenter
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
04 Mar 2019

Ocean Film Tour 2019

Met de zindering van de zee in je bloed en de wind in de zeilen

Int. OCEAN FILM TOUR VOL. 6  VANAF MAART 2019 OP TOURNEE

Het unieke filmevenement voor iedereen die van de zee houdt: de International OCEAN FILM TOUR laat de schoonheid en fascinatie voor de oceanen op het grote witte doek zien. Het programma bestaat uit zes inspirerende films met een totale speelduur van ongeveer twee uur. Het gezicht van de Tour is de vrijduiks-ter, danseres en filmmaakster Julie Gautier, voor wie het element water zowel werkplek als toneel is. Het politieke thema wordt gevormd door het avontuur CHASING THE THUNDER, waarin de milieuorganisatie Sea Shepherd bij haar ambitieuze strijd tegen illegale visserij, op volle zee gevolgd wordt.

Midden maart 2019 start de Int. OCEAN FILM TOUR Volume 6 in Duitsland en gaat vervolgens op wereldtournee door 14 landen met in totaal 150 voorstellingen. De gehele voorstelling, inclusief animatie en loterij, duurt tussen 2,5 en 3 uur. In veel plaatsen begeleiden milieuorganisaties en –activisten de tour en geven je informatie over wat je zelf kunt doen om de wereldzeeën te beschermen.

Eurofuncenter is partner van dit evenement. Kaarten voor de voorstelling in theater Zuidplein vindt je hier.