Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Maak een account aan bij Eurofuncenter
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
12 Feb 2019

Oakley PRIZM™ Sneeuwlenzen

Iedereen die al eens is gaan skiën of snowboarden heeft gemerkt dat in de bergen het weer snel kan omslaan. Dit heeft ook direct impact op het zicht wat je hebt op de sneeuw en het reliëf van de ondergrond waarop jij je weg naar beneden vindt.

 

Als het zicht slechter wordt, span je automatisch je ogen ook meer in om dat gebrek aan zicht en reliëf te compenseren. Het verbeteren van jouw zicht kun je natuurlijk al voor een groot deel aanpakken door een andere lenstint te gebruiken met een hogere/lagere lichttransmissie-waarde.

Bij sneeuwlenzen kennen we al langer het onderscheid in lenstinten en lichttransmissie (VLT-waarde). Oakley heeft jaren onderzoek gedaan naar lichtinval, felheid en de interpretatie hiervan door de ogen en hersenen. Naar aanleiding hiervan hebben ze aan de hand van innovatieve ontwikkelingen op het gebied van lensoptiek de PRIZM™ lenzen op de markt gebracht, waardoor contrast nog beter zichtbaar wordt onder alle omstandigheden.

Bekijk hoe Oakley het onderzoek en de ontwikkeling van de PRIZM™ lens uitvoerde.

 

PRIZM™ lenzen filteren bepaalde kleuren uit het totale spectrum waardoor de lichtinval optisch verandert en daarnaast passen de lenzen zich aan op de lichtsterkte die op de bril valt. Dit zorgt ervoor dat de ogen zich niet continue hoeven aan te passen aan deze veranderende omstandigheden, waardoor je beter zicht hebt, meer contrast ziet en je ogen zich minder hoeven in te spannen voor beter resultaat.

PRIZM™ lenzen bieden een ongekende controle over lichttransmissie, wat resulteert in zeer nauwkeurig afgestelde kleuren om het contrast te maximaliseren en de zichtbaarheid van kleur, reliëf en ondergrond te vergroten. Deze lenzen van Oakley zijn speciaal ontworpen om jouw visuele ervaring rijker te maken, zodat je beter kunt presteren en jouw sneeuwervaring nog leuker wordt.

 

Prizm-lens-view

Het contrast tussen wat je ziet met een standaard lens ten opzichte van het gebruik van een PRIZM™ lens.

 

De PRIZM™ Sneeuwlenzen zijn ontwikkeld in meerdere kleuren, geschikt voor verschillende weertypes en hebben inmiddels een eigen categorie gekregen.
De verschillende lenzen die bestaan in de Prizm Snow categorie:

o   Prizm Black Iridium

o   Prizm Sapphire Iridium

o   Prizm Jade Iridium

o   Prizm Torch Iridium

o   Prizm Rose

o   Prizm Hi Pink Iridium

 

Prizm-lens-typen

 

Ben jij klaar voor de ultieme ervaring van perfect zicht in de sneeuw? Bekijk alle PRIZM™ Sneeuwbrillen in ons assortiment.