Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email
Aanvragen
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Maak een account aan bij Eurofuncenter
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
28 Mar 2019

Jeroen in Oostvoorne!

Vanaf april 2019 is Jeroen Gerritsen de nieuwe shopmanager in onze surfwinkel op het strand van Oostvoorne! We zijn super enthousiast met deze aanvulling op ons team, want wie raakt er nou niet geïnspireerd van deze gepassioneerde kitesurfer?!

 

Ooit is Jeroen begonnen met vliegeren en buggy rijden op het strand, waar zijn aandacht getrokken werd door het kitesurfen met meer mogelijkheden, hoge jumps en natuurlijk de zee als extra toevoeging. Zodoende staat hij sinds 1999 hij als een echte kitesurf addict op een kiteboard. Hij leerde vooral veel van teamriders in de kitesurf wereld en geniet volop van de lifestyle rondom de sport die hij graag met vrienden beoefent.

Inmiddels heeft hij zoveel ervaring en heeft hij zijn talent voor deze sport zover kunnen ontwikkelen dat hij sinds 2008 teamrider is van GAkites.Jeroen trouwt op een kiteboard

 

In 2017 trouwde Jeroen met de liefde van zijn leven, uiteraard op een kiteboard! Over passie gesproken…

 

Jeroen doet niets liever dan samen met een groep vrienden en kitesurfgekken het water opgaan, genieten van de vrijheid, de hoogtste jumps en dikke kiteloops maken. Hij wil dan ook de kitesurf community blijven uitbouwen door meer mensen kennis laten maken met zijn favoriete sport en anderen enthousiast krijgen om samen over het water te knallen!

 

Heb jij dus vragen over materiaal, de sport, tricks of wát dan ook gerelateerd aan Kitesurfing… Kom gerust naar Oostvoorne voor serieus goed advies en tips.

Zoals Jeroen zelf zegt: “Advies stopt niet bij de deur, maar gaat dankzij passie voor de sport gewoon verder op het strand!”