SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

JP Windsurf Inflatable Boards

JP Windsurf Inflatable Boards

Je wist dat het ging komen. Inflatable windsurfboards. Natuurlijk hadden we al de windsups, maar dat was om lekker te klooien op het water en om weer de eerste meters te maken. Planeren was geen optie. Door de ronde rails zuigt het water zich als ware vast aan het board. Maar de ontwikkelingen staan niet stil natuurlijk. De grote fabrikanten zijn nu boards aan het ontwikkelen die kunnen planeren én opblaasbaar zijn... dit komt door de harde rail waardoor er een betere waterflow ontstaat en je zodoende kunt planeren.

Ja maar waarom een opblaasbaar-windsurfboard zou je je afvragen!

Een opblaasbaar windsurfboard sla je gemakkelijker op en is gemakkelijker te transporteren. Het is nu eenmaal zo dat niet iedereen een garage en grote auto tot zijn beschikking heeft om alles te vervoeren.
De nieuwe JP Inflatables planeren zoals een gemiddeld freeride board in combinatie met een goede stijfheid over de lengte en breedte van het board.

Wat zit er allemaal op en aan de JP Inflatables (JP Magic Air)

De speciale powerbox zorgt voor extra stijfheid en controle. Met je voeten in de voetbanden heb je maximale controle en gaat alle kracht uit het zeil direct naar het board en wordt omgezet in snelheid. Het board heeft voetband posities voor gevorderde of beginnende windsurfers. Als het aankomt op vroeg planeren, aan de wind varen en overal performance komen deze boards in de buurt van traditionele boards.

Het board heeft een zelf regulerende rockerline. Hij is stijf, maar natuurlijk niet zo stijf als een hard-board. Dit komt ten voordele aan met gijpen. Hierdoor loopt die rustiger de bocht om. De EVA sheet op het deck geeft veel grip en zorgt voor veel comfort tijdens het windsurfen. Ook handig mocht je een duik op je dek nemen. 

Bovenstaande maakt dit soort boards uitermate geschikt voor starters of herintreders die graag weer willen planeren en de skills willen uitbouwen. 

De JP Magic Air wordt geleverd met:
- Board
- 4 voetbanden
- Powerbox molded fin
- High Pressure pomp
- Draagtas met schouderbanden
- Prijs: 1649,-

Alle windsurfboards vind je hier>