SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
SNEL & GRATIS VERZONDEN VANAF € 50,-*
TOT 30 DAGEN RUILEN OF RETOURNEREN
WINKELS IN OOSTVOORNE, ZEVENHUIZEN & WEBSHOP 24/7

De skibril top 5

Staat de wintersport op de planning voor deze winter? Of je nu beginner bent of expert. Een skibril mag niet ontbreken in je uitrusting. Tijdens onze testreis naar Saas Fee hebben we een serie skibrillen getest en aan de hand daarvan hebben we een top 5 samengesteld van skibrillen die naast een lust voor het oog, ook performance bieden qua prijs kwaliteit verhouding. Waar je ook naar op zoek mag zijn, wij geven je hier de beste keuze voor elk budget.

Winnaar van onze testklanten: Oakley Flight Deck Prizm

De Oakley Flight Deck zit al weer een aantal jaar in het programma van Oakley en is tegenwoordig verkrijgbaar in twee maten. De normale flightdeck en de XM. De frameloze skibril zorgt voor een perfect groot zichtveld en de lens maximaliseert het zicht op de piste. De Prizm technologie zorgt voor een brede inzetbaarheid in weertypes, wat het missen van een extra bonuslens compenseert. Simpel uitgedrukt zorgt Prizm technology ervoor dat je ogen meer contrast waarnemen bij wisselende lichtomstandigheden. Hierdoor zijn lens wisselingen niet noodzakelijk, maar je snapt dat wanneer je van zonnig naar dikke mist gaat het een ander verhaal gaat worden. De Flight Deck kan groot ogen, zeker voor de dames, daarom is de flightdeck XM op de markt gebracht. Het beste van de Flight Deck, alleen in een kleiner jasje. 

Anon M3 skibril

Winnaar lens wissel systeem: Anon M Series

Anon is een skibril en helm lijn van Burton Snowboards. Anon levert high end skibrillen en skihelmen. Sinds een aantal winterseizoenen heeft Anon de M series in zijn collectie. De M staat voor magnetic. De lenzen van de M series worden vastgehouden met sterke magneten. Hierdoor is het wisselen van een lens werkelijk in een handomdraai gebeurt. De M serie van Anon bestaat uit de M2, M3 en sinds dit seizoen de M4. De M2 is een skibril met een sferische (bolle) lens, de M3 en de nieuwe M4 hebben allebei een cylindrische lens. Alledrie de types zijn voorzien van het magneetsysteem van anon. 

Spy skibril

Winnaar Team Eurofun: Spy Bravo

Met een zeer laag profiel in combinatie met een groot blikveld is de Spy Bravo een uitblinker in zijn klasse. Deze bril heeft een simpel lens wissel systeem (Lock Steady) en het happy lens principe zorgt voor een perfect contrast rijk zicht wanneer je aan het knallen bent op de piste. Daarnaast past de bril naadloos onder 95% van de beschikbare skihelmen. De silicone strips in de hoofdband zorgt voor een perfecte fit op je helm. De bril is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren en 4 lenstinten dus keuze voor iedereen. 

Aphex Skibrillen

Winnaar prijs kwaliteit verhouding: Aphex Skibril

Het Franse brillenmerk Aphex blinkt uit door een perfecte prijs kwaliteit verhouding. De Aphex skibrillen zijn voorzien van magneten die de lens op zijn plek houden. Daarnaast zit er bij elke skibril een extra lens voor slecht weer. Het leuke aan deze bril is de mogelijkheid om je band tw wisselen voor een andere. Dus je skibril past altijd bij de kleding van de dag. Door zijn prijs van 129 euro is dit een topper tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Daarom de beste keuze wanneer het budget laag is.

Spy Legacy

Winnaar OTG (over the glasses): Spy Legacy

In onze collectie hebben we verschillende skibrillen die over je bril passen, maar de Spy Legacy stijgt er ver bovenuit. Door zijn lage profiel en brede lens past een gemiddelde bril prima onder de skibril. Samen met de happylens is het bril dragen geen belemmering voor de wintersportende brildragers. Samen met de Oakley Airbrake, Anon M3 en de Flight Deck hebben we een paar mooie brillen in huis welke geschikt zijn voor brildragers. 

Dit zijn onze vijf toppers voor dit seizoen. Bekijk snel onze collectie en mocht je nog vragen hebben, vraag dan gerust aan één van onze experts.

Wil je onze andere testwinnaars bekijken. Ga dan snel naar onze skibril afdeling. Een echte eindbaas worden qua skibril kennis. Lees dan onze skibril koophulp. Dan weet je echt alles wat er te weten valt over een skibril.