Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Blast TeXtreme 2019

Fanatic Blast TeXtreme 2019

€2.799,00
Bestel vandaag de Fanatic Blast Textreme in onze webshop. Of kom naar één van onze winkels en laat je adviseren over dit product van Fanatic.
Maattabel
Onze service.
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
  M.u.v surfboards en gieken.
 • Snelle bezorging: 1 - 2 werkdagen.
  Of gratis afhalen in één van onze winkels.
 • Retourneren binnen 30 dagen.
  Gratis in onze winkels.
 • 4 Echte winkels!
  Zevenhuizen - Alblasserdam - Brouwersdam - Oostvoorne
Beschrijving

Geïnspireerd door de parallelle railconcepten van de Stubby en FreeWave STB modellen, gaat de Blast nog een stap verder in deze trend en geeft een stevige punch tegen de traditionele freerideboards. Dit is een board met serieuze performance. Maar de echte kracht is hoe gemakkelijk die performance toegankelijk is. De brede tail zorgt voor snel planeren en de snelheid is toonaangevend in zijn klasse. Het is echter de geestverruimende acceleratie die je adem beneemt.

Die rechte rails verminderen de weerstand en zorgen ervoor dat de Blast met ongelooflijk weinig inspanning op snelheid komt. De compacte neus, de ingewikkelde bodemvorm en de parallelle rails zorgen ervoor dat de kenmerkende snelle rit soepel, stabiel, gecontroleerd en comfortabel blijft. Zelfs de meest toegewijde 'blasters' moeten zich van tijd tot tijd omdraaien en de Blast heeft ook in deze afdeling iets speciaals in petto. Met zijn dunne rails en brede tail surft de Blast een bocht met een evenwicht en stabiliteit die normaal gesproken niet zou worden geassocieerd met boards van deze omvang. Het is vrij eenvoudig..... als je een "blast" wilt hebben, kies dan voor de Blast!

Waarom de TeXtreme versie?
Het neusje van de zalm! Leidende technology in de surfindustrie. Superlicht door gebruik van carbon maar........ het speciale carbonweefsel zorgt ervoor dat het board niet gaat stuiteren...... en dat is UNIEK! Buiten dat, je kan hem ook gewoon aan de muur van je woonkamer hangen:)