Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Kite Evo 4 Package - 2017

Arva Kite Evo 4 Package - 2017

€249,00
Bestel vandaag de Arva Evo 4 Package in onze webshop. Of kom naar ŽŽn van onze winkels en laat je adviseren over dit product van Arva.
Maattabel
Onze service.
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
  M.u.v surfboards en gieken.
 • Snelle bezorging: 1 - 2 werkdagen.
  Of gratis afhalen in één van onze winkels.
 • Retourneren binnen 30 dagen.
  Gratis in onze winkels.
 • 4 Echte winkels!
  Zevenhuizen - Alblasserdam - Brouwersdam - Oostvoorne
Beschrijving

Arva Lawinepieperset EVO 4 compleet met pieper, sonde en lawineschep

De nieuwe Arva Evo 4 is een van de meest simpel te bedienen piepers in de markt. De nieuwe variant heeft een aantal upgrades ondergaan zonder in te boeten aan kwaliteit en gebruiksgemak. De nieuwe markeringsknop stelt je in staat om naar meerdere slachtoffers tegelijk te zoeken. De display geeft duidelijk aan of je naar één, twee of meerdere piepers aan het zoeken bent. De nieuwe EVO 4 maakt het zoeken gemakkelijker en beter te managen. De pieper schakelt zichzelf in wanneer je hem op de houder klikt. met dit clip and safe systeem ben je dus altijd veilig.

Kenmerken Arva EVO 4

De Arva EVO 4 is voorzien van 3 antenne's en is 100% digitaal. De data is goed af te lezen op het heldere scherm. De zoekwijdte van de pieper is 40 meter en is voorzien van marktingsfuncties. De pieper is in staat om meerdere slachtoffers te lokaliseren. De duur van de batterij is 250 uur en 40 uur bij zoeken.